Llotges de formatge

Banquete medieval

Llotges de formatge. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLIV)

Llotges de formatge. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLIV). Si vols servir llotges de formatge, talla-ho a làmines ben grans. Després pren pasta fermentada, com s’ha dit abans, i barreja-la amb rovells d’ou, i remou-ho molt amb una cullera. I després unta la superfície del formatge per damunt i per sota, i posa-la a la paella amb el greix indicat. Dóna’ls la volta una vegada i una altra i, quan estiguin cuites empolvora sucre per ambdues cares.

Article anteriorEspatlla de carner farcida
Article següentCroquetes
Oscar Uceda
Licenciado en historia contemporánea por la Universitat de Lleida en 1993, es miembro del Consejo Social de la UdL y presidente de Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos libros y artículos sobre historia militar en Lleida en época moderna, conferenciante y colaborador con numerosas asociaciones culturales, medios de comunicación y universidades.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí