Garrí farcit

Libro de las horas de la reina Yolanda, Biblioteca Méjannes (Aix-en-Provence, Francia)

Garrí farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLII)

Garrí farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLII). Així mateix es fa el farciment de garrí, tret que molts no inclouen els budells. I ha d’obrir-se el garrí pel costat i el cabrit pel ventre. Però el garrí, en coure-ho a la graella, has d’untar-ho una vegada i una altra amb una bona escorça de cansalada grossa.

Article anteriorCroquetes
Article següentCabrit farcit
Oscar Uceda
Licenciado en historia contemporánea por la Universitat de Lleida en 1993, es miembro del Consejo Social de la UdL y presidente de Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos libros y artículos sobre historia militar en Lleida en época moderna, conferenciante y colaborador con numerosas asociaciones culturales, medios de comunicación y universidades.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí