Garrí farcit

Libro de las horas de la reina Yolanda, Biblioteca Méjannes (Aix-en-Provence, Francia)

Garrí farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLII)

Garrí farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLII). Així mateix es fa el farciment de garrí, tret que molts no inclouen els budells. I ha d’obrir-se el garrí pel costat i el cabrit pel ventre. Però el garrí, en coure-ho a la graella, has d’untar-ho una vegada i una altra amb una bona escorça de cansalada grossa.

Article anteriorCroquetes
Article següentCabrit farcit
Oscar Uceda
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí