Cabrit farcit

Asado medieval

Cabrit farcit . Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLI)

Cabrit farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLI). Si vols rostir cabrit farcit, pren els menuts i posa’ls a bullir bé amb carner i cansalada grassa. Després tritura-ho bé; i posa a bullir una mica de julivert, una mica de marduix i una mica de ceba i trosseja-ho tot. I afegeix, si vols alls bullits i panses netes, i tira-les senceres. Per emplenar el cabrit, afegeix-li quatre ous i barreja-ho bé i emboteix-ho dins.

Article anteriorGarrí farcit
Article següentFreixidures de cabrit
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí