Cabrit farcit

Asado medieval

Cabrit farcit . Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLI)

Cabrit farcit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLI). Si vols rostir cabrit farcit, pren els menuts i posa’ls a bullir bé amb carner i cansalada grassa. Després tritura-ho bé; i posa a bullir una mica de julivert, una mica de marduix i una mica de ceba i trosseja-ho tot. I afegeix, si vols alls bullits i panses netes, i tira-les senceres. Per emplenar el cabrit, afegeix-li quatre ous i barreja-ho bé i emboteix-ho dins.

Article anteriorGarrí farcit
Article següentFreixidures de cabrit
Oscar Uceda
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí