Bunyols

Buñuelos

Bunyols. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLV)

Bunyols. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XLV). Si vols fer bunyols, pren pasta de les descrites anteriorment, que estigui fermentada, i ous amb formatge rallat; i barreja-ho tot fins que quedi ben espès. I fes boletes de la grandària d’un ou. Pren una cassola i greix de l’esmentat, i tira-les a la cassola. I quan estiguin cuites posa-les en un plat amb sucre per damunt i per sota.

Article anteriorEmpanades d’au
Article següentEspatlla de carner farcida
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí