Inici Història Història Contemporània PREMI FORO ESPAÑA ALS VALORS DE LES HUMANITATS

PREMI FORO ESPAÑA ALS VALORS DE LES HUMANITATS

  • PREMI  ALS VALORS DE LES HUMANITATS: HISTORIADORS DE CATALUNYA

Associació d’historiadors a fi de difondre i donar a conèixer la història amb la màxima objectivitat possible. Presidida per Óscar Uceda, desenvolupen una tasca divulgativa per a desmuntar els mites nacionalistes amb publicacions i creacions audiovisuals.

«Que un grup d’estudiosos sense mitjans i tan sols amb el seu esforç personal, liderin l’empresa d’explicar la veritable història de Catalunya i Espanya, sense falsedats ni interpretacions interessades, mereix un reconeixement de la societat».

Representación de Historiadors
Representació de Historiadors de Catalunya durant el lliurament dels premis Foro España a la Real Academia de las Bellas Artes de San Fernando.

Moltes gràcies Foro España!

Home 2

 

Article anteriorJOSEP PUJOL, ALIAS BOQUICA, CRIMINAL Y TRAIDOR
Article següentDISCURSO DEL PRESIDENTE DE HISTORIADORS DE CATALUNYA
Oscar Uceda
Llicenciat en història contemporània per la Universitat de Lleida en 1993, és membre del Consell Social de la UdL, vicepresident tercer de SCC i president d'Historiadors de Catalunya (AHCAC). Autor de diversos llibres i articles sobre història militar a Lleida en època moderna, conferenciant i col·laborador amb nombroses associacions culturals, mitjans de comunicació i universitats.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí