Freixidures de cabrit

Recetas Sent Soví

Freixidures de cabrit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XXXIX)

Freixures  de cabrit. Llibre de Sent Soví, any 1324 (Cap. XXXIX). Si vols fer freixures de cabrit, pots fer-les també clares, perquè es pugui mullar pa en elles. Talla el pulmó al llarg, de manera que tingui tres dits, i presa així mateix el fetge, i sofregeix-ho afegint-li ceba, julivert, agror i dolçor. I si vols que et surtin bones, en comptes d’una altra mescla posa bona llet d’ametlles i ben feta, i bones espècies, de les millors que puguis obtenir. I quan estigui acceptablement espès, afegeix-li les espècies dites i quedarà bo. I has de saber que aquestes freixidures convé que coguin molt, de manera que es desfacin en la boca.

DEIXAR RESPOSTA

Per favor introdueixi el seu comentari!
Per favor introdueixi el seu nom aquí